Return to site

Deodorant en zwangerschap

Hallo (aanstaande) mama en papa!

Tijdens de zwangerschap ondergaat het lichaam van een vrouw een belangrijke transformatie en ook merkbare veranderingen in de huid komen vaak voor. Verhoogde bloedhormoonspiegels zijn verantwoordelijk voor de meeste van deze veranderingen, zoals bijvoorbeeld verdonkering van de huid pigmentatie, verhoogde gevoeligheid, jeuk en huiduitslag. En als dat niet ongemakkelijk genoeg is, verhoogt de zwangerschap ook de bloedstroom en metabolisme, dat vaak resulteert in overmatig zweten!

Zoals we allemaal weten, is zweten een natuurlijke lichamelijke functie en bij Salt of the Earth vinden we dat dit niet mag worden belemmerd door de mogelijk schadelijke chemicaliën die worden aangetroffen in traditionele deo's.

De zwangerschap is een tijd waarin je extra voorzichtig bent met wat je in jouw lichaam stopt en de producten die je gebruikt, kiest. Kies daarom bij voorkeur voor een natuurlijke deodorant zonder aluminium chloorhydraat en zonder parabenen. Verloskundigen en artsen adviseren om deze potentieel schadelijke stoffen zo veel mogelijk te vermijden en over te schakelen naar een natuurlijke deodorant - het werkt met je lichaam, laat transpiratie toe, maar houdt je fris door lichaamsgeur te neutraliseren.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly